ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''САНТА МАРИJA'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ФРЕJА ЕС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ТЕРАЗИНИ'' ВО БЈАЛА - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2022 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ "SOUTH BLACK SEA CUP 2023"
SOUTH SEA CUP 2024
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "SOUTH SEA CUP 2024"
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ „OBZOR SOUTH SEA CUP 2023”
WWW.FLASHSCORE.COM

SOUTH BLACK SEA CUP 2022 - ПОБЕДНИЦИ

 

ФУДБАЛСКИ ТУРНИР

 

Петлиња родени 2014 година: ФК "Шипка Старс" Асеновград (Бугариjа)

 

Петлиња родени 2013 годинаФК "Парасат" Каскелен (Казахстан)

 

Петлиња родени 2012 година: ПФК "Спартак" Варна (Бугариjа)

 

Петлиња родени 2011 година: ПФК "Спартак" Варна (Бугариjа)

 

Пионери родени 2010 година: ФК "Бунедкор" Ташкент (Узбекистан)

 

Пионери родени 2009 година: ФК "Розова Долина" Казанлак (Бугариjа)

 

Пионери родени 2008 година: ФК "Чигатаj" Ташкент (Узбекистан)

 

Мажи - Мал Фудбал: МФК "Шипка Старс" Асеновград (Бугариja)

 

 

ОДБОЈКАРСКИ ТУРНИР 

 

Девојчиња родени 2008-2009 години: OК "Тополово" Тополово (Бугариja)

 

Пионери родени 2006-2007 година: СКО "Павликени" Павликени (Бугариja)