ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''САНТА МАРИJA'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ФРЕJА ЕС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ТЕРАЗИНИ'' ВО БЈАЛА - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2022 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ "SOUTH BLACK SEA CUP 2021"
BOROVETS SAMOKOV CUP 2022
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "BOROVETS SAMOKOV CUP 2022"
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО БОРОВЕЦ И САМОКОВ - ФОТОГРАФИИ
ХОТЕЛ "АРЕНА" ВО САМОКОВ - 3+* ЅВЕЗДИ - ФОТОГРАФИИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ „BOROVETS SAMOKOV CUP 2019”
WWW.FLASHSCORE.COM

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ „BOROVETS SAMOKOV CUP 2019”

 

01.04.2019 – Понеделник

10:00 – 2009 – ФК Рилски Спортист Самоков” (Бугариjа) – ФК „Розова Долина” Казанлук (Бугариjа) - 1:3

10:00 – 2008 – ФК „Спартак” Софиjа (Бугариjа) – ФК „Пирдоп” Пирдоп (Бугариjа) - 3:2

11:00 – 2007 – ФК „Вардар” (Скопjе) – ФК „Рилски Спортист” Самоков (Бугариjа) - 2:0

11:00 – 2009 – ФК „Вардар” (Скопjе) – ФК „Пирдоп” Пирдоп (Бугариjа) - 16:0

12:00 – 2006 - ФК „Метал” Перник (Бугариjа) – ФК „Рилски Спортист Самоков” (Бугариjа) - 7:0 

15:00 – 2007 – ПРИJАТЕЛСКИ НАТПРЕВАР - ФК „Вардар” (Скопje) – ФК „Розова Долина” Казанлук (Бугариjа) - 5:1

16:00 – 2009 – ФК „Левски” Софиja (Бугариjа) – ФК „Рилецо” Самоков (Бугариjа) - 8:0

17:00 – 2007 – ФК „Левски" Софиjа (Бугариjа) – ФК „Марек” Дупница (Бугариjа) - 2:0

17:00 – 2008 – ФК „Марек” Дупница (Бугариjа) – ФК „Левски” Софиja (Бугариjа) - 0:9

18:00 – 2006 – ФК „Марек” Дупница (Бугариjа) – ФК „Вардар” (Скопjе) - 1:3

 

02.04.2019 - Вторник

10:00 – 2009 – ФК „Пирдоп” – ФК „Рилски Спортист Самоков” - 0:3

11:00 – 2007 – ФК „Рилски Спортист” – ФК „Розова Долина” - 0:1

11:00 – 2009 – ФК „Рилецо” – ФК „Вардар” - 1:2

12:00 – 2006 – ФК „Вардар” – ФК „Рилски Спортист Самоков” - 4:0

15:00 – 2009 – ФК „Левски” – ФК „Розова Долина” - 4:1

16:00 – 2008 – ФК „Левски” – ФК „Спартак” - 12:0

17:00 – 2007 – ФК „Вардар” – ФК „Марек” - 7:1

17:00 – 2008 – ФК „ЦСКА” Софиjа (Бугариjа) – ФК „Марек” - 7:2

 

03.04.2019 - Среда

10:00 – 2009 – ФК „Рилецо” – ФК „Розова Долина” - 1:3

11:00 – 2008 – ФК „ЦСКА” – ФК „Спартак” - 3:0

15:00 – 2009 – ФК „Пирдоп” – ФК „Левски” - 0:18

15:00 – 2007 – ФК „Левски” – ФК „Розова Долина” - 2:1

16:00 – 2008 – ФК „Левски” – ФК „Пирдоп” - 18:0

17:00 – 2007 – ФК „Рилски Спортист” – ФК „Марек” - 3:0

18:00 – 2006 – ФК „Метал” – ФК „Марек” - 5:0

 

03.04.2019 - Среда - ПРИJAТЕЛСКИ НАТПРЕВАРИ ВО СОФИJА

10:30 - 2006 - ФК "Левски" - ФК "Вардар" (Стадион "Георги Аспарухов", пренос LIVE на каналот на LEVSKI TV) - 1:2

11:45 - 2009 - ФК "Левски" - ФК "Вардар" (Стадион "Георги Аспарухов", пренос LIVE на каналот на LEVSKI TV) - 3:4

16:00 - 2007 - ФК "Септември" - ФК "Вардар" (Стадион "ДИТ Драгалевци") - 3:0

17:15 - 2006 - ФК "Септември" - ФК "Вардар" (Стадион "ДИТ Драгалевци") - 7:0  

 

04.04.2019 – Четврток

09:00 – 2009 – ФК „Рилски Спортист Самоков” – ФК „Вардар” - 1:3

10:00 – 2009 – ФК „Рилецо” – ФК „Пирдоп” - 5:3

11:00 – 2008 – ФК „Пирдоп” – ФК „ЦСКА” - 0:14

12:00 – 2007 - ФК „Рилски Спортист” – ФК „Левски” - 0:3

15:00 – 2009 - ФК „Левски” – ФК „Рилски Спортист Самоков” - 6:1

15:00 – 2007 – ФК „Вардар” – ФК „Розова Долина” - 4:0

17:30 – 2008 – ФК „Марек” – ФК „Спартак” - 2:0

17:30 – 2009 – ФК „Вардар” – ФК „Розова Долина” - 2:0

18:30 – 2006 – ФК „Марек” – ФК „Рилски Спортист Самоков” - 2:0

 

05.04.2019 – Петок

09:00 – 2009 - ФК „Пирдоп” – ФК „Розова Долина” - 10:1

09:00 – 2009 - ФК „Рилски Спортист Самоков” – ФК „Рилецо” - 3:2

10:00 – 2008 - ФК „Марек” – ФК „Пирдоп” - 9:1

10:00 – 2007 – ФК „Марек” – ФК „Розова Долина” - 2:2

11:00 – 2009 – ФК „Вардар” – ФК „Левски” - 2:2

11:00 – 2007 – ФК „Вардар” – ФК „Левски” - 1:0

12:00 – 2008 – ФК „ЦСКА” – ФК „Левски” - 0:0

13:00 – 2006 – ФК „Вардар” – ФК „Метал” - 0:2

15:00 – ЦЕРЕМОНИЈА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИТЕ И СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ!