ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''САНТА МАРИJA'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ФРЕJА ЕС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
АПАРТХОТЕЛ ''АНИКСИ'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ТЕРАЗИНИ'' ВО БЈАЛА - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2023 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ "SOUTH BLACK SEA CUP 2023"
OBZOR SOUTH SEA CUP 2024
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "SOUTH SEA CUP 2024"
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ „OBZOR SOUTH SEA CUP 2024”
WWW.FLASHSCORE.COM

SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ

СПИСОК НА ОДБОЈКАРСКИТЕ КЛУБОВИ, КОИШТО УЧЕСТВУВАЛЕ ВО ПРЕДХОДНИТЕ ГОДИНИ НА ТУРНИРОТ:

 

СКО "Павликени" Павликени (Бугарија),  ОК "Етрополе" Етрополе (Бугарија),  ОК "Царево" Царево (Бугарија),  ОК "Струмска Слава" Радомир (Бугарија),  ОК "Димитровград" Димитровград (Бугарија),  Спортско Училиште "Олимпијски Надежди" Москва (Русија),  ОК "Висагинас" Висагинас (Литванија),  ОК "Чавдар 1932" Бјала Слатина (Бугарија),  ОК "Царевец 19" Велико Трново (Бугарија),  ОК "Тополово" Тополово (Бугарија),  ОК "Бургас 2007" Бургас (Бугарија),  ОК "Пирдоп Волеј" Пирдоп (Бугарија),  ОК "Црноморец" Бјала (Бугарија),  ОК "Перун" Варна (Бугариjа),  ОК "Одбоjкарска Федерациja Aджариja" Батуми (Грузиjа) и други клубови!