ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''САНТА МАРИJA'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ФРЕJА ЕС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
АПАРТХОТЕЛ ''АНИКСИ'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ТЕРАЗИНИ'' ВО БЈАЛА - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2023 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ "SOUTH BLACK SEA CUP 2023"
OBZOR SOUTH SEA CUP 2024
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "SOUTH SEA CUP 2024"
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ „OBZOR SOUTH SEA CUP 2024”
WWW.FLASHSCORE.COM

ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "SOUTH SEA CUP 2024"

 

ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО НА “SOUTH SEA CUP 2024:

  

250 ЕВРА ПО ЧОВЕК, ЗА СМЕСТУВАЊЕ во хотел со категорија 2+* ѕвезди

 

ВО ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВКЛУЧЕНО:

 

1.  Седум дена (шест ноќевања) во хотел. Пристигнување после 12:30, за ручек и заминување од хотелот во последниот ден преди 11:00, неколку часа после доручекот. Хотелското сместување ќе биде во соби со клима, кабелна или сателитска телевизија, фрижидер и други дополнителни работи!

2.  Шест дена полни пансиони (доручек, ручек, вечера 

3.  Медицинскa грижа и спортски судии, но само за време на натпреварите од програмата за тунирот!

4.  Учество на турнирот

5.  ДДВ

6.  Транспорт од хотелот до фудбалскиот или одбојкарскиот терен и назад, но само в случај  ако хотелот се наоѓа на повеќе од 2 км одење до него!

 

Цената останува иста и за сите луѓе коишто се дел од тимовите. НЕМА ограничување во бројот и возраста на придружниците на тимот!

 

Има вариант тимовите или делегациите да сакаат да останат 8 или 9, или 10 ноќевања со полн пансион, во зависност од тоа колку време саакат да им траат подготовките или одморот. Во таква ситуација, сме на располагање да ги дискутираме и договориме деталите на најизгодна цена за Вас. 

 

БОНУС:

СМЕСТУВАЊЕТО ЗА ЕДЕН НА СЕКОЈ 16 ДУШИ (16-от, ТРЕНЕРОТ) ЌЕ БИДЕ БЕСПЛАТНО, ЗА ЦЕЛИОТ ПЕРИОД ДОДЕКА ТРАЕ ТУРНИРОТ!

  

Доколко сакате ВАШИОТ ТИМ да учествува на турнир "SOUTH SEA CUP 2024', ве молиме да ги следите следните инструкции: 

 

До 1-ви MAJ 2024 година треба да подадете барање за учество до Организаторите. Барањата за учество се подаваат преку е-маил со адреса  bgsport2021@gmail.com (погледнете во делот КОНТАКТИ во горното мени)

 

Во барањето за учество треба да ја има следната информација за екипата:  

 

1. Името на фудбалската екипа.

2. Генерацијата (година на раѓање на играчите).

3. Имињата на сите коишто патуваат со екипата (играчи, тренери,помошници и други патници коишто се дел од тимот за престојниот турнир).

4. Раководител на тимот и сите коишто патуваат со него (име и контактна информација (е-маил, телефоснки број).

 

До 1-ви MAJ 2024 година, треба да бидат преведени по банков пат  предадени минимум 1000 евра од општата сума за учеството на турнирот. Сметката е следната во евро (EUR):

 

UBB - United Bulgarian Bank

IBAN: BG86RZBB91551461032506

SWIFT: RZBBBGSF

"BOHEMIA" LTD.

 

До 10-ти JУНИ 2024, е необходно да биде представен финалниот список на тимот, тренери и придружници со име и презиме и да биде преведена сумата за учество на турнирот на горепосочената банкарска сметка!

 

Покасно може да се запишат екипи само со согласност на Организаторите на турнирот!

 

Организаторите не носат одговорност за медицински осигурувања и спортска медицина на натпреварувачите! Спортската медицина е одговорност која ја имаат тренерите на своите тимови.